The Jazzpainter of Amsterdam

Speaking Frankly about the making of ‘Frankly Speaking’

Bart Lust op première en de pre-saleslist vanaf woensdag operationeel op de website!

We naderen de première van de cd! Op straat kwamen we trombonist Bart Lust tegen, hij is onze overbuurman. Hij speelt al mee op het laid back nummer Nightshift op de cd. Maar hij bood aan, na wat ompraatbewegingen van Frank, die zei dat trombone en tenor een gouden combinatie is, om ook op de andere stukken te komen meespelen tijdens de première. Dat aanbod namen we gretig aan. Naast trompet en tenor, wordt de blazerssectie dus aangevuld met trombone!! Dat wordt weer arrangeren. Wordt het toch nog de bigbandsound die wij zo graag willen, omdat dat perfect past bij deze muziek. We komen, na een wat slaperige start van het nieuwe jaar, weer helemaal in the mood. Ook stromen de aanvragen binnen van mensen die de cd nu al willen kopen (ze hebben nog niet eens gehoord hoe slecht die geworden is! 😃 Hahahaa, grapje!). We hebben dan ook besloten om een pre-saleslist te maken, vanaf woensdag 22 februari is er een contactformulier waarop mensen kunnen inschrijven, ook al is de website nog niet helemaal te bezichtigen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: