The Jazzpainter of Amsterdam

Speaking Frankly about the making of ‘Frankly Speaking’

Twee weken lang tracks van Jazz Painter op Co Live!

Saxofonist Frank Paavo werd geboren in Finland en is opgegroeid in Groningen. Hij heeft lessen gevolgd bij onder andere Juan Martine en Konrad Koselleck. Na veel met anderen te hebben gespeeld, een sprekersbureau en een saxofoonschool te hebben opgericht, is het nu tijd voor zijn eerste eigen album: Jazz Painter. De cd bevat uitsluitend eigen werk uitgevoerd door zijn eigen kwintet met Thijs Cuppen op piano, Olaf Meijer op bas, Klaas van Donkersgoed op drums, Thomas Welvaadt op trompet en Frank Paavo op saxofoon. Maar er spelen ook een aantal gastmuzikanten mee op de plaat, zoals Mateusz Pulawski (gitaar), Sanne Huijbregts (zang) en Hermine Deurloo (mondharmonica). Op 28 mei komt Jazz Painter uit, met een optreden in de Concerto in Amsterdam.

 

Co Live presenteert: Uitzending van 6 mei terugluisteren

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: