The Jazzpainter of Amsterdam

Speaking Frankly about the making of ‘Frankly Speaking’

The New York Second op 10 september in het Mirrorpaviljoen in Monnickendam

Frank Paavo maakt sinds februari 2015 deel uit van de jazzsoul-formatie The New York Second van Harald Walkate. De afgelopen maanden stonden ze op het Goois Jazz Festival en het ZeelandJazz-festival met als gast de Zeeuwse altsaxofonist Jasper van Damme, ook bekend van Tommy Moustache. Van Damme speelde ook mee op de cd die NY2 de afgelopen maand opnam in de O.A.P. recordstudio van Barry Olthof. Meer info daarover volgt op deze website.

De band heeft met zijn toegankelijke maar geavanceerde souljazz een schare aan liefhebbers om zich heen verzameld. Hun muziek is ook voor nieuwe fans te beluisteren in het prachtige Mirrorpaviljoen, met uitkijk over het strand aan de Gouwzee, te Monnikendam. Op zondag 10 september a.s. van 16:00 tot 17:00. Zie Mirrorpaviljoen

Het evenement is gratis toegankelijk.

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: