The Jazzpainter of Amsterdam

Speaking Frankly about the making of ‘Frankly Speaking’

NY2 op NPO radio bij ‘Jazz in the Evening’ van Edwin Rutten op 24 juni a.s.

Sinds Frank Paavo in 2017 met zijn cd ‘Jazz Painter’ is uitgekomen, kunnen we hem met recht een hit noemen. Hij is waarschijnlijk de meest gehoorde saxofonist op de radio van dit moment! Hij maakt, hoe kan het ook anders als weegschaal, deel uit van maar liefst twee uitstekende muziekgezelschappen: zijn eigen Paavo Quintet met composities van zijn hand en NY2 de band van Harald Walkate. Na vele uitzendingen van zijn eigen muziek staat nu de CD ‘ Bay of Poets van Harald Walkate in de belangstelling. Hij wordt vannacht in zijn geheel gedraaid op de concertzender en a.s. zondag zal Edwin Rutten eveneens twee stukken draaien van de cd in het smaakvolle radioprogramma ‘Jazz in the Evening’ tussen 21:00 en 23:00 op NPO Soul & Jazz.

Jazz in the Evening

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: