The Jazzpainter of Amsterdam

Speaking Frankly about the making of ‘Frankly Speaking’

Er staan leuke dingen op stapel met het Paavo Music Quartet.  

Ten eerste natuurlijk de uitzending op DjazzTV van het Frank Paavo Quartet in mei. Na de uitverkoop van mijn CD Jazz Painter bij mijn laatste concert in Villa Randwijck, verschijnt er nu een herdruk medio maart.

Naast een aantal optredens in het verschiet, op mooie locaties, ben ik ook weer nieuw werk aan het schrijven en ik kan met trots vermelden dat ik ze aan het finetunen ben met mijn musical mental coach Tineke Postma! Natuurlijk komt er een nieuwe CD van dit werk! Daarvoor ga ik in de herfst 2019 samen met sparringspartner Jan van Thienen een subsidie-aanvraag doen.

Om de mensen niet te lang te laten wachten op iets nieuws, wil ik met recording engineer Ralph Verdult, die ook Jazz Painter opnam, een ‘live’- CD gaan opnemen van het Paavo Music Quartet met de nieuwe bandleden pianist Dirk Balthaus en trompettist Kurt Weiss. Deze wil ik in het voorjaar van 2020 presenteren. En dan is er nog het “Paavo goes classic! Project”

Op 24 juni voeren klassiek pianiste Christiane Schima en ik het saxofoonconcert in Eb van A. Glazunov uit. Daarvoor volgde ik enkele lessen bij klassiek saxofoniste Floor Wittink. Het contact met Floor is zo goed bevallen dat zij nu een Masterclass komt geven aan mijn leerlingen van Saxofoonschool Amsterdam. Dit vindt plaats in het Muziekpakhuis in Amsterdam op 25 mei Mei a.s.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: