The Jazzpainter of Amsterdam

Speaking Frankly about the making of ‘Frankly Speaking’

Ik had een optreden georganiseerd op mijn verjaardag zondag 4 oktober j.l. dat tevens opgenomen zou worden voor een uitzending op DjazzTV. Kortom stress alom. De enige zekere factor was de kwaltiteit van mijn band. Met Joris Teepe op contrabas en Bart van Helsdingen op drums kon het eigenlijk niet meer misgaan. Maar het spelen van vrijwel alleen maar eigen nummers, met enkele nieuwe stukken was toch best een waagstuk.

Behalve de krankzinnige Coronastress die er heerste werd het toch heel leuk, de zaal was gevuld, maar met 30 mensen is dat al snel zo. Toch was het enthousiasme er niet minder om. Vanuit het publiek zette mijn leerling Adam, die met zijn familie aanwezig was, een verjaardagslied in. En ook Joris verwerkte in zijn solo Happy Birthday. Ik kreeg een prachtig herfstboeket van mijn broer, ook namens mijn schoonzus.

Harold Versluijs onze cameraman moest worstelen met het geluid en is daar nog mee bezig, hij moet 4 opnames van verschillende aparaten mixen tot 1 geschikte opname. Hoe hij dat gaat doen is mij een raadsel, maar ik ben dan ook niet de geluidsman. We hopen er het beste van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: