The Jazzpainter of Amsterdam

Speaking Frankly about the making of ‘Frankly Speaking’

Frank Paavo quintet 9 oktober a.s. weer op DjazzTV

Concert in Westbroek regelmatig op DjazzTv


Vanaf 2018 wordt het concert dat werd opgenomen tijdens de launch van Jazzconnect in Westbroek regelmatig wereldwijd uitgezonden. Kijk eens of DjazzTV in je TV-pakket zit. Het is de moeite waard om erop geabonneerd te zijn. As vrijdag 9 oktober 2020 wordt tussen 13:20 en 14:08 het concert opnieuw in Europa uitgezonden. Er is in Miles op 4 oktober een nieuw concert opgenomen van het Frank Paavo Quintet speciaal voor DjazzTV. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of neem contact op met ons als u het Frank Paavo Quintet ‘live’ wilt zien of boeken voor uw evenment.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: