The Jazzpainter of Amsterdam

Speaking Frankly about the making of ‘Frankly Speaking’

Methode

In de loop der jaren heb ik mijn eigen methode van lesgeven ontwikkeld. Mijn huidige docentschap is ontstaan uit een combinatie van een jarenlange ervaring als leraar, als musicus en in de lessen die ik van verschillende vooraanstaande muzikanten heb mogen ontvangen. Klik door als je er meer over wilt weten.

Lesgeven

Ik hou van lesgeven. Om mijn kennis te delen met anderen, om de interactie met de leerling, om studenten te zien groeien.

Ik ben zeer betrokken bij de ontwikkeling van een leerling. Het maakt mij trots, en ik word er blij van om een leerling te zien groeien. De interactie is daarbij heel belangrijk: uit jezelf vragen stellen, en niet alleen opdrachten uitvoeren.

Ook het persoonlijk contact is heel belangrijk voor me. De mens achter de leerling vind ik interessant: hoe staat hij in het leven, wat zijn zijn drijfveren. Ik hecht veel waarde aan een goede sfeer tijdens de les. Vaak hoor ik van leerlingen dat ze mijn enthousiasme stimulerend vinden, dat ze mijn geduld waarderen en dat ik ze veel positieve en persoonlijke aandacht geef.

Mijn skills zijn

Lesgeven

Bandleider

Componeren

Genieten

Wat ik heb gedaan tot nu toe

Saxofoondocent bij Saxofoon Academie Amsterdam
(1993 – Heden)
Saxofoonles geven aan beginners en gevorderden tot en met Conservatoriumniveau. Pianoles als ondersteunend instrument.

Saxofonist en componist
(1977 – Heden)
Ik deed de Shumann Academie en had ik saxofoonles van Alan Laurilard, Tineke Postma, Sjoerd Dijkstra, Juan Martinez en Floor Wittink.

Directeur van Ambar Evenementen
(1995- 2016)
Ik bemiddelde bands, artiesten en sprekers voor evenementen van bedrijven en particulieren.

%d bloggers liken dit: